Empresa Especializada En Ofrecer Soluciones Tecnicas Avanzadas En Aislamiento

Empresa Especialitzada En Oferir Solucions Tècniques Avançades En Aïllament

Benvingut a ArKat

Som un equip de tècnics, desenvolupadors i empresaris entusiastes que van decidir convertir els seus més de 30 anys d’experiència en aquesta empresa d’instal·lacions, manteniment i botiga web. Esperem que us agradi tant com a nosaltres i tinguis una excel·lent experiència amb els nostres serveis i amb els nostres productes en cas de compra aquí. El nostre principal objectiu és oferir un servei tècnicament correcte i que els nostres clients puguin apreciar, valorar i recomanar la nostra feina. En aquesta web podràs trobar productes afins als nostres serveis que esperem puguis utilitzar amb les instruccions adequades que acompanyaran el lliurament o estaran impreses en el mateix material.

Per què ARKAT

Perquè el nostre principal objectiu és oferir un servei tècnicament correcte i que els nostres clients puguin apreciar, valorar i recomanar la nostra feina.

garantia

La Garantia Arkat és un certificat que adjuntem en la documentació de compra on s’inscriu el compromís adquirit per Arkat sobre el treball o servei realitzat, aquest certificat té la mateixa validesa davant d’una eventualitat que qualsevol certificat de garantia, com ara el de la compra d’un vehicle.