impermeabilitzacions

Analitzem cada cas en particular i utilitzem la tècnica que aporti l’òptima solució amb la millor relació cost-benefici, assegurant la longevitat del seu immoble. Reparem, sanejar el suport i realitzem aplicacions químiques garantides per anys. Utilitzem impermeabilitzants continus sense costures i treballem tot tipus de tecnologies modernes

Humitats

Identifiquem la procedència amb les últimes tecnologies per assegurar la màxima eficàcia de l’tractament utilitzat. Ja sigui per condensació, capil·laritat, filtració o en soterranis o baixos, la humitat que afecta el seu immoble té solució. Anys d’investigació han creat diverses tècniques, recursos, productes i eines que aporten un grau d’efectivitat i garantia

Aïllament Tèrmic i Sonor

Sense dubte la millor manera d’estalviar és no malgastar energia. De fet, és un dels punts de més pes en la classificació energètica del seu immoble. A més de a la comoditat i l’economia, els beneficis a l’medi ambient són importants. Utilitzem totes les tècniques, des del insuflat a l’addició de materials compostos, hi ha una solució efectiva i possible per a aquest propòsit

Per què valorem la història, truqui’ns!

Assegurem una llarga vida al seu immoble.

Dades recollides segons normativa ISO 9001/9000 de control de qualitat per un agent independent.

impermeabilitzacions
0%
Solució a humitats
0%
Aïllament tèrmic
0%
100%

certificat amb
garantia Escrita

+ 30

anys
de Experiència

+ 6000

obres Realitzades
Amb ‘Èxit !!

+ 2019

Últimes tecnologies provades amb màxims resultats.

Estudiem

i analitzem exhaustivament cada cas en particular per obtenir el millor cost – benefici.

Diagnosticamos

amb l’absoluta seguretat que ens proporciona l’anàlisi prèvia per proveir la millor solució

Apliquem

el producte apropiat amb la tecnologia adequada a la solució proposada.

Formació

La constant formació ens permet utilitzar les últimes tecnologies.

Técnics

amb anys d’experiència en els materials utilitzats.

Certificat

de garantia escrita en tots els nostres treballs

Una inspecció d’humitat pot identificar problemes potencials abans que es converteixin en reparacions costoses. Les capes de pintura poden amagar el problema en la superfície i el símptoma que ens ajuda a trobar la solució, però no eliminen els problemes subjacents que el provoquen. La floridura, els danys en l’obra per l’aigua, les taques a la pintura o mobles i l’olor a humitat són símptomes d’un problema que té solució.
És important saber que els materials de construcció danyats per la humitat i afectats per la floridura propaguen espores totalment insalubres.
Una inspecció proporcionarà la informació necessària per elaborar un informe amb la seva proposta de solució. En l’actualitat hi ha solució possible per a tots els problemes d’humitats i en tots ells per més difícils que semblin tenim una gran experiència.

Utilitzem dos mètodes per a realitzar una inspecció d’humitat: Termografia infraroja (veure més a baix) i el Mètode de la sonda (veure més avall). Amb qualsevol dels dos mètodes, un tècnic certificat en humitats primer examinarà físicament la seva estructura a la recerca de signes visibles de dany o humitat que puguin haver provocat problemes d’intrusió d’aigua. Llavors podrem identificar la necessitat d’obrir l’àrea o recomanar un examen addicional d’aquestes àrees a causa de les lectures d’humitats excessives, de manera que ja es podrà traçar un pla d’acció.

Termografia infraroja: la termografia és una tecnologia no invasiva que utilitza càmeres infraroges per “veure” les parets de la seva llar o immoble per a una detecció d’humitat sense danys. El nostre tècnic certificat en interiors fotografiarà la zona amb una càmera d’infrarojos que recull el que reconeixem com a calor. La humitat en els materials de construcció reté la calor a una taxa diferent que, en els materials secs, de manera que els danys relacionats amb la humitat en parets, sostres o terres emetran una quantitat de llum infraroja diferent a la dels materials secs, fent-ho detectable. Una exploració termogràfica descobrirà ràpidament les variacions de temperatura de la humitat retinguda en materials de construcció com panells de guix, fusta, estuc, etc.

Mètode de la sonda: una altra prova d’humitat implica l’ús d’un mesurador de sonda penetrant per avaluar la humitat dins de les parets, terres o sostres. Per fer això, s’hauran de fer quatre petites puncions / forats (aproximadament d’1 mm) al material de construcció, aquests forats són petits i indetectables.

Ja sigui un edifici existent, nou o antic, brindem serveis d’aïllament que poden adaptar-se a qualsevol tipus d’estructura, ja sigui metall, fusta, obra o formigó.

Hem realitzat projectes d’aïllament a: Llars, Oficines, Escoles, Hospitals, Iglesias, Magatzems, Instal·lacions d’emmagatzematge amb temperatura controlada, Instal·lacions de producció d’aliments, Hotels, Cambres i congeladores.

Aïllem terres, parets i sostres.

Podem assegurar que el confort pretès o l’objectiu d’estalvi és immediat després de acabades les obres.

Estem capacitats i utilitzem totes les tecnologies, per tant, després d’una exhaustiva anàlisi del seu cas proposarem la solució apropiada i la de millor relació cost – benefici.
Garantim amb un certificat escrit totes les nostres obres d’aïllaments, som especialistes.

Impermeabilitzacions Filtracions i Goteres

En Serveis per a sostres oferim una gamma completa de productes i serveis. Amb dècades d’experiència professional, podem gestionar virtualment totes les feines de manteniment i reparacions.
Els nostres serveis inclouen:

Re-sostre:

Sota certes circumstàncies podria ser possible instal·lar una altra capa de sostre sobre de l’sostre existent.
Remoció i reemplaçament parcial o total de l’sostre:
La remoció parcial o completa de l’sostre pot ser una solució a problemes extrems.
Sistemes de membranes amb torxa i asfalt modificat d’última generació:
Els sistemes de reparació amb membrana i asfalt modificat en l’actualitat inclouen SBS i APP. Ofereixen una varietat de gruixos de membrana amb els seus mètodes d’aplicació. Disposen de superfícies llises i granulades, com també una selecció de colors per completar l’estètica.

EPDM i TPO

Som instal·ladors certificats de múltiples fabricants de cobertes d’una sola capa. Des dels sistemes d’impermeabilització amb EPDM de cautxú totalment adherits i / o fixats mecànicament als sistemes de TPO.
Revestiments tècnics en estat líquid.
Els recobriments tècnics de sostres en estat líquid són productes que en l’actualitat ens permeten realitzar una obra relativament ràpida que perdurarà per anys. Aquests recobriments, fins i tot, són adequats per a sostres amb poc pendent.